COOKIE- & PRIVATLIVSPOLITIK

FOR MOMENTO consulting a/s

 

  1. EJEROPLYSNINGER

Denne politik gælder for:

 

MOMENTO consulting a/s

Gothersgade 11, baghuset 2. sal

CVR nr.: 27664091

Tlf. +45 20 71 61 65

jr@momento.dk

 

 

Politikken omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via vores CRM-system og tilknyttede it-systemer. Data opsamles ved samhandel med MOMENTO consulting a/s og ved anvendelse af vores hjemmeside, nyhedsemails, undersøgelser, konkurrencer og andre tilsvarende løsninger, som anvendes til betjening og kommunikation med kunder og personer, der er i kontakt med MOMENTO consulting a/s.

 

  1. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler og anvender personoplysninger, når du udfylder formularer på vores website, og når du køber services eller produkter hos os.

Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til vores kunder og andre interessenter, blandt andet med henblik på at målrette vores markedsføring til de enkelte kunder og interessenter.

I forbindelse med vores behandling af persondata anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, som har indgået databehandleraftale med MOMENTO consulting a/s og kun behandler data efter vores anvisninger. Personoplysninger videregives i øvrigt ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

 

2.1 HVILKE DATA INDSAMLES, OG HVOR LÆNGE OPBEVARES DE?

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil ved at markere accept af vores vilkår for behandling af persondata, og selv indtaster/udleverer informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, firmanavn, stilling og oplysninger om dine køb hos os.

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

2.2 KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Du har mulighed for og ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet dine oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning.

 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, eller ønsker dine oplysninger slettet, skal du rette henvendelse på jr@momento.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

 

2.3 NYHEDSEMAILS

Tilmelding til vores nyhedsemails og løbende kampagner er helt frivilligt. Når du tilmelder dig vores nyhedsemails, accepterer du samtidig vores behandling af dine oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

 

Hvis du er tilmeldt nyhedsemails, kan du til hver en tid framelde dig igen og anmode om, at vi sletter dine personoplysninger.

 

2.4 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jr@momento.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

  1. COOKIES

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at personalisere din brugeroplevelse og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside.

 

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

 

Dit samtykke gælder for følgende domæner: momento.dk

 

3.1 SÅDAN SLETTER DU COOKIES

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.

 

3.2 HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.