Ledelsesworkshop 2019 med Torben Rasmussen, Kasper Klarholt, Jacob Fibiger, Danny Feltmann, Anders Søgaard & Niels Kirkebye. Ledelsesworkshop om den stærke marketingleder og organisation

LEDELSESWORKSHOP

På vores ledelsesworkshops sætter vi fokus på de største udfordringer for dig, der er virksomhedens marketing- og kundeansvarlige.

Temaet for vores seneste workshop var:
‘Insourcing, outsourcing – hvordan bygger du en effektiv marketingorganisation?’

Over en intensiv dag sammen med gruppen af marketingledere diskuterede vi hvordan du opbygger en stærk marketingorganisation med interne og eksterne kompetencer, når ambitiøse marketingstrategier kræver flere og flere specialer.

Synes du det lyder spændende og kunne du tænke dig at få besked næste gang vi sætter fokus på en brændende udfordring for marketinglederen? Skriv dig op her »

ARTIKLER & MATERIALER

CMO Forum Danmark
Med CMO Forum Danmark har vi sammen med en række marketingledere taget initiativ til en uafhængig gruppe for ledere, hvis marketingansvar udgår fra Danmark.

CMO Forum Danmark er for den ambitiøse marketingleder, der ønsker at bygge stærke relationer til andre marketingledere.

Bliv medlem af CMO Forum Danmark »

"Hvis man som CMO også i fremtiden ønsker at have en central placering i virksomheden, skal man evne at opbygge en ny organisationskultur, hvor åbne strukturer og eksterne partnere er kodeordene.”

Fra vores workshop om
Effektiv marketingledelse under forandring

Markedsføring 2019

Læs hele artiklen fra Markedsføring her:

Organisationer under forandring:
Eksterne får egne pladser »

BLIV OPDATERET PÅ MARKETINGLEDELSE

Vil du holdes opdateret på vores ledelsesworkshops, marketingsurvey og anbefalinger til stærk marketingledelse?

  • *Betingelser: Når du tilmelder dig nyhedsemails fra MOMENTO tillader du behandling af dine persondata i henhold til MOMENTO persondatapolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.