Ledelsesworkshop 2019 med Torben Rasmussen, Kasper Klarholt, Jacob Fibiger, Danny Feltmann, Anders Søgaard & Niels Kirkebye. Ledelsesworkshop om den stærke marketingleder og organisation

LEDELSESWORKSHOP

Læs konklusioner fra vores seneste workshops

Temaet for vores workshop i januar var:
Hvad er kravene for at lykkes med din 2020 Marketingstrategi og ledelse?

Med den overskrift udfordrede vi hinanden på 3 afgørende spørgsmål for succes med marketing i 2020: Branding, IMC og strategi-implementering

Workshoppen tog udgangspunkt i vores CMO Survey 2020. Sammen med en gruppe stærke marketingledere arbejdede vi med de 3 nøgleudfordringer og veje til at adressere dem effektivt.

Læs nøglekonklusioner fra workshoppen her »

Temaet for vores workshop i september var:
Insourcing, outsourcing – hvordan bygger du en effektiv marketingorganisation?

Over en intensiv dag sammen med gruppen af marketingledere diskuterede vi hvordan du opbygger en stærk marketingorganisation med interne og eksterne kompetencer, når ambitiøse marketingstrategier kræver flere og flere specialer.

Læs nøglekonklusioner fra workshoppen her »

Synes du det lyder spændende, og kunne du tænke dig at høre nyt fra MOMENTO og blive holdt opdateret på kravene til stærk marketingledelse? Skriv dig op til nyhedsmailing her »

ARTIKLER & MATERIALER

LEDELSESWORKSHOP 10. september 2020

Branding i en forandret virkelighed; Hvordan aktiverer du branding i marketingindsatsen og lever op til kravene fra den nye medievirkelighed – og det som sker i verden?Og hvordan sætter du brandet i spil på taktisk niveau og effektivt aktiverer brandet?

Det er fokus på vores ledelsesworkshop torsdag den 10. september, hvor vi samler nogle af de absolut skarpeste marketers til at diskutere og arbejde med den udfordring.

Læs mere og tilmeld dig her

"Hvis man som CMO også i fremtiden ønsker at have en central placering i virksomheden, skal man evne at opbygge en ny organisationskultur, hvor åbne strukturer og eksterne partnere er kodeordene.”

Artikel i Markedsføring fra vores workshop:
Effektiv marketingledelse under forandring

Læs hele artiklen fra Markedsføring her:

Organisationer under forandring:
Eksterne får egne pladser »

CMO Forum Danmark
Med CMO Forum Danmark har vi skabt en LinkedIn-gruppe for den ambitiøse marketingleder, hvis marketingansvar udgår fra Danmark.

CMO Forum Danmark giver dig adgang til et stærkt netværk af marketingledere.

Mere end 550 marketingledere er med i gruppen i dag.

Bliv medlem af CMO Forum Danmark »