Vores mission er at udvikle stærke marketingledere
og optimere marketings værdi for virksomheden

Vores mission er at
udvikle stærke marketingledere
og optimere marketings
værdi for virksomheden

HVORFOR MOMENTO

MOMENTO hjælper dig med at udvikle et stærkt marketinglederskab og opnå størst muligt momentum med marketing i din virksomhed.

Det gør vi ved at rådgive og vejlede i effektiv og proaktiv marketingledelse og ved at stille en række værktøjer til rådighed, som hjælper dig med at løfte marketingaktiviteter.

Vores tilgang til marketingledelse bygger på mange års praksiserfaring. I samarbejde med en lang række kunder har vi udviklet en dyb forståelse for, hvordan du som marketingleder opnår skaber størst mulig værdi med marketing samt opnår en effektiv kommerciel ledelse baseret på en stærk kundeorientering.

Det handler i bund og grund om vedholdende at optimere samspillet mellem Strategi og Innovation, Markedseffektivitet og Organisatorisk effektivitet. Det er kernen i vores forretning – og det er på den baggrund, at vi har udformet tre serviceformater, som på hver sin måde hjælper dig som marketingleder, med at løfte dit proaktive lederskab til næste niveau.

MOMENTO forløb
MOMENTO sparring
MOMENTO consulting

Kontakt os

Jes Rørbech
Partner
+45 20 71 65 61
jr@momento.dk


Ca
sper Andersen

Partner
+45 60 37 08 35
ca@momento.dk


Line Heidemann

Marketingassistent
lh@momento.dk

 

Eller benyt vores kontaktformular


MOMENTO consulting A/S
Gothersgade 11

1123 København K

HVEM ER MOMENTO

Jes_22_farve

Jes Rørbech, Partner

Jes har mere end 15 års konsulenterfaring fra MOMENTO consulting a/s, Valtech SA, Europa og USA, og AHEAD A/S. Ved siden af MOMENTO er Jes underviser på IAA Marketing Management uddannelsen og ekstern lektor på Copenhagen Business School.

Baggrund: Partner med ansvar for konsulentfunktion og strategirådgivning i Valtech hhv. AHEAD, CRM- og Medieansvarlig hos LEGO System A/S, Projektleder og Medierådgiver hos Leo Burnett Advertising Worldwide, Rådgiver hos Jyske Bank.

Casper_Farve

Casper Andersen, Partner

Casper har inden MOMENTO været med til at grundlægge et førende digitalt bureau i Asien med 200 ansatte i 6 lande og sælge virksomheden til japanske Septeni Holdings. Som CEO rådgav Casper bl.a. Coca-Cola, Google, L’Oréal, Apple, Nestlé, Ørsted, BBC, m.fl. om marketingstrategi og digital marketing.

Baggrund: MTG, PFA og Bonnier, bl.a. som International Projektleder med fokus på forandringsledelse og opbygning af salgsorganisationer i Norden samt som Managing Director i Kina for et mindre Bonnier forlag (søstervirksomhed til Børsen Ledelse).

1O8A7600-1001-2-2

Line Heidemann, Marketingassistent

Line er marketingassistent og står for MOMENTOs marketingaktiviteter, herunder digital, content og e-mail marketing. Derudover er Line studerende og i gang med sin professionsbachelor i international handel og markedsføring.

Uddannelse: PBA i International Handel og Markedsføring

Baggrund: Sales and Marketing Assistant hos DAY Birger et Mikkelsen, med fokus på accessory-brandet DAY et.

MOMENTOs 10 LEDELSESPARADIGMER

Vores arbejde tager udgangspunkt i 10 ledelsesparadigmer for effektiv ledelse

Gennem arbejdet med en række af Danmarks stærkeste marketingorganisationer har vi udviklet 10 ledelsesparadigmer – tilgange til lederskab og optimering – som hjælper lederen med at optimere værdiskabelsen med sin organisation og det markedsrettede arbejde i virksomheden.

 

Få de 10 ledelsesparadigmer som e-bog »

10 paradigmer til effektiv marketingledelse