Vores mission er at udvikle stærke marketingledere
og optimere marketings værdi for virksomheden

Kryds hvid

Vores mission er at
udvikle stærke marketingledere
og optimere marketings
værdi for virksomheden

HVORFOR MOMENTO

MOMENTO hjælper dig med at udvikle et stærkt marketinglederskab og opnå størst muligt momentum med marketing i din virksomhed.

Det gør vi ved at rådgive og vejlede i effektiv og proaktiv marketingledelse og ved at stille en række værktøjer til rådighed, som hjælper dig med at løfte marketingaktiviteter.

Vores tilgang til marketingledelse bygger på mange års praksiserfaring med flere af Skandinaviens største virksomheder. I samarbejde med en lang række kunder har vi udviklet en dyb forståelse for, hvordan du som marketingleder opnår skaber størst mulig værdi med marketing samt opnår en effektiv kommerciel ledelse baseret på en stærk kundeorientering.

Det handler i bund og grund om vedholdende at optimere samspillet mellem Strategi og Innovation, Markedseffektivitet og Organisatorisk effektivitet. Det er kernen i vores forretning – og det er på den baggrund, at vi har udformet tre serviceformater, som på hver sin måde hjælper dig som marketingleder, med at løfte dit proaktive lederskab til næste niveau.

MOMENTO forløb
MOMENTO sparring
MOMENTO consulting

Kontakt os

 

Jes Rørbech
Partner
+45 20 71 65 61
jr@momento.dk

 

Alexandra Maria Munk
Marketingkonsulent
+45 53 60 81 30
amm@momento.dk

 

Adresse:

Gothersgade 11
1123 København K

SÅDAN ARBEJDER VI

MOMENTO ønsker at tilføre noget. Til virksomheden, til individet og til kunden.

 

Vi arbejder ud fra tre klare mål:

Lederskab: Vi vil være den førende rådgiver inden for marketingledelse og effektiv marketing management og hele tiden hjælpe virksomheder til at opnå større marketing momentum.

Udfordring: Vi søger at udfordre kunder og medarbejdere såvel som konsulentindustriens konventioner, for at frigøre energi og potentiale i de mennesker og virksomheder, som vi involverer os i.

Økonomi & balance: Vi vil udvikle en sund konsulentforretning med fokus på marketing, høj kompetence og godt købmandskab. Med et mål om at være en attraktiv arbejdsplads udvikler og fastholder vi en uformel kultur og sikrer balance mellem arbejde og fritid med plads til individuelle behov for kontinuerlig læring og kompetenceudvikling.

Fra strategi til praksis med MOMENTO

HVEM ER MOMENTO

Jes Rørbech, MOMENTO

Jes Rørbech, Partner og ejer

Jes har mere end 15 års konsulenterfaring fra MOMENTO consulting a/s, Valtech SA, Europa og USA, og AHEAD A/S. Ved siden af MOMENTO er Jes faglig leder og underviser på IAA Marketing Management uddannelsen og ekstern lektor på Copenhagen Business School.

Uddannelse: Cand.Negot.; IAA: Diploma

Baggrund: Partner med ansvar for konsulentfunktion og strategirådgivning i Valtech hhv. AHEAD, CRM- og Medieansvarlig hos LEGO System A/S, Projektleder og Medierådgiver hos Leo Burnett Advertising Worldwide, Rådgiver hos Jyske Bank.

Alexandra ny

Alexandra Maria Munk, Marketingkonsulent

Alexandra er marketingkonsulent og arbejder med digital marketing fra et kundeperspektiv på tværs af vores 3 serviceformater. Samtidig arbejder Alexandra med at drive MOMENTOs egen content marketing og lead nurturing.

Uddannelse: Cand.merc.(kom)

Baggrund: Marketing & Sales Coordinator i it-sikkerhedsvirksomheden Dubex med ansvar for virksomhedens digitale tilstedeværelse og content marketing.