Gruppearbejde på ledelsesworkshoppen for marketingledere i september om insourcing outsourcing

Vil du være partner hos MOMENTO?

MOMENTO har haft et travlt år, og vores koncepter og kundeprojekter er over en bred kam lykkedes: CMO Survey, Ledelsesworkshops, MOMENTO forløbet med fokus på optimering og kompetenceudvikling, MOMENTO sparring og en række mindre og større consulting opgaver.

Det høje aktivitetsniveau betyder, at vi nu leder efter en partner, som vil være med til at drive MOMENTOs udvikling videre.

I MOMENTO hjælper vi vores kunder med at optimere deres marketingledelse, strategi og organisation. Kunderne møder os gennem ledelsesworkshops, strategirådgivning, uddannelsesforløb, sparring og individuelle consulting projekter.

I 2019 har vi på tværs af vore services arbejdet med en lang række virksomheder fra hele Danmark. Her er nogle af dem: Agilia, MENU, Designa, Klasselotteriet, SELECT, Copenhagen Optimization, Karnov Group, Politiken, KiMs, Mortalin og Øresundsbroen.

Forretningen bygger på 3 serviceformater: MOMENTO forløb, MOMENTO sparring og MOMENTO consulting.

Partnerrollen tilbyder den rette kandidat en helt unik mulighed for at rådgive og arbejde med strategisk marketingledelse og organisationsudvikling, facilitere, såvel som være en aktiv del af markedsførings- og salgsprocessen for vores services.

 

Den rette partner for MOMENTO kombinerer tre kvaliteter:

  • er en dygtig konsulent og facilitator med et stærkt netværk
  • er brændende optaget af marketing og ledelse
  • har modet og evnerne til at sælge og lukke aftalerne med de kundeemner, som vi kvalificerer til dialog

Du skal dertil have lyst til at være med til at drive og videreudvikle en konsulentforretning med fokus på marketingledelse og koncepter, som har bevist, at de fungerer i praksis. Det er kun en fordel, hvis du allerede har dit eget consulting setup, eller er en del af et.

Du er disciplineret såvel som idérig og tænder på at være med til at optimere og videreudvikle koncepter og forretning. Aldersmæssigt er du nok omkring de 35-40 år +/-, men det er din erfaring, potentiale og commitment til at være med til at drive MOMENTO videre, som tæller.

 

Potentialet som partner i MOMENTO

MOMENTO er en lille og fokuseret consulting virksomhed, hvor du som partner får et stort ansvar og indflydelse på udvikling og aktiviteter.

Har du den rette profil, kan du hos MOMENTO se frem til at blive del af en sund forretning, som du skal være med til at præge og udvikle, og målsætningen er at du bliver ansvarlig for en selvstændig del af forretningen.

Udover partnerskabet og de faglige udfordringer med at videreudvikle koncepter og forretning, kan du se frem til at opnå en god indtjening 😊

 

MOMENTO som arbejdsplads

Til at hjælpe os med at drive vores markedsførings- og salgsproces har vi en marketingassistent på deltid, som varetager vores SOME, mailings og CRM etc. Øvrige ressourcer og samarbejdspartnere er tilknyttet ad hoc.

Som lille og udviklingsorienteret virksomhed, har vi valgt at sidde på kontorfællesskabet 5teSTED lige ved Kongens Nytorv, med ca. 140 ’kolleger’, adgang til netværk, sociale aktiviteter mm.

MOMENTOs partner behøver ikke bo i Københavnsområdet, da vi opererer i hele Danmark. Det afgørende er at du er den rette.

Jes Rørbech, MOMENTO
Linkedin

Kontakt

Ring eller skriv til Jes Rørbech på 2071 6561 / jr@momento.dk, såfremt du er interesseret i at tage en fortrolig dialog om at blive partner hos MOMENTO consulting a/s.

 

Ser frem til at høre fra dig!

momento consulting a/s

Gothersgade 11, 1123 København

tlf. 20 71 65 61